De MaasDriehoekLaatste NieuwsVoorpagina

Kliknieuws: Land van Cuijk lanceert online platform Land van Cuijk woont.

GRAVERMAAT: Kliknieuws over het online platform www.landvancuijkwoont.nl
LAND VAN CUIJK | Tegelijk met de start van de nieuwe gemeente Land van Cuijk, werd ook de website www.landvancuijkwoont.nl ontwikkeld. Het online platform geeft een overzicht van het woningaanbod op het gebied van nieuwbouwprojecten, kavels en herontwikkelingsprojecten in de gemeente Land van Cuijk. Het platform is op dit moment al gevuld met ongeveer honderd projecten, uit de 33 kernen die de fusiegemeente rijk is.

Wethouder Bouke de Bruin (CDA), portefeuillehouder woonbeleid en volkshuisvesting, is erg blij met de ontwikkeling van het online platform www.landvancuijkwoont.nl. “We werken met man en macht aan een gedegen woonbeleid en een sterke woonvisie voor al onze inwoners. Alle bij de projecten betrokken, ontwikkelaars, aannemers, makelaars en medewerkers van de nieuwe gemeente Land van Cuijk werken nauw samen om dit te managen. Als een project wordt aangeboden op de website krijgt het een status mee: verwacht, in voorbereiding of te koop. Zo kunnen we heel gefaseerd laten zien hoe een project zich ontwikkelt en een integraal overzicht bieden.”

Volop in ontwikkeling
Het platform is nog volop in ontwikkeling. “We willen graag ervaringsverhalen toevoegen over het wonen in het Land van Cuijk en belangrijk faciliteiten uitlichten op het gebied van sport, cultuur, ondernemen en onderwijs. Houd daarom de website goed in de gaten voor updates! Ook zijn we binnenkort te volgen op Facebook en Instagram”, vervolgt De Bruin. Het Land van Cuijk heeft volgens de gemeente op woonvlak écht voor ieder wat wils; van aantrekkelijk geprijsde starterswoningen tot parels in de natuur en dat met Nijmegen om de hoek. Strandliefhebbers kiezen waarschijnlijk voor de Heeswijkse Kampen bij Cuijk. Daar sta je zo op het strand. Maar ook het prachtige historische Grave is een bijzondere plek om neer te strijken. En wie liever in een levendig centrum woont, kiest misschien wel voor Boxmeer, met zijn vele appartementen en starterswoningen. “Voor inwoners uit de gemeente en potentiële inwoners van buitenaf willen we graag laten zien wat de mogelijkheden zijn en bieden daarom een up to date aanbod van de mogelijkheden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jacques Leurs

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder