ARENALaatste NieuwsVoorpagina

ARENA: Geslaagde eerste Basketbal Fun Dag in Grave,

GRAVERMAAT: Prima initiatief Bsaketbalvereniging. 

GRAVE – Afgelopen zaterdag klonk in de sporthal in Grave het geluid van stuiterende ballen, muziek en plezier. De eerste Basketbal Fun Dag, georganiseerd door Basketbalvereniging Grave, was een feit.

Enthousiaste kinderen leerden de beginselen van de sport in drie oefenstations: één waar gedribbeld werd, één waar gepasst en gevangen werd en een derde waar het allerleukste gebeurde: het schieten op de basket. Met tussendoor spellen die leuk waren voor jong en iets ouder. “Al met al was het een geslaagde en gezellige dag”, vertelt Rita Vruggink, voorzitter van Basketbalvereniging Grave. “Een dag die werd afgesloten met een heuse prijsuitreiking en een goodie bag en hot dog voor alle deelnemers. De Fun Dag, die mede mogelijk is gemaakt door Ranger Human Capital, WinIt, LiveTour5D en Jumbo Grave, smaakt naar meer, dat is duidelijk.”

Wil je ook komen basketballen? Dan ben je welkom op dinsdagavond in de Laco Sporthal in Grave. Rita: “De competitie is voorbij, maar we trainen in de maanden mei en juni nog door. Een prima moment om te beginnen dus. Zeker voor ons nieuw te formeren U12 (onder 12 jaar)-instroomteam verwelkomen we graag jongens en meisjes tussen de 7 en 12 jaar. Voor die groep begint de training om 18 uur. Gewoon gymkleren mee een sporten maar.” Info vragen vooraf kan ook via tc@bvgrave.nl(Saskia de Wit).

Ook bij de andere teamszijn belangstellenden welkom om het eens te proberen. De jongens U14 trainen eveneens om 18 uur, de meiden U14 beginnen om 18.30 uur. De oudere jongens (U16/U18/U20) trainen de laatste maanden op de maandagavond, van 18.30 tot 20 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jacques Leurs

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder