EGSLaatste NieuwsVoorpagina

In Memoriam Cor Peters

GRAVERMAAT: Op de website van EGS’20 staat een in memoriam van Cor Peters. Cor werkte jarenlang in bakkerij De Snip als banketbakker. 

In Memoriam Cor Peters

7 januari 2022 17:30


Met verslagenheid heeft het bestuur van EGS’20 kennisgenomen van het overlijden van haar zeer gewaardeerde lid en vrijwilliger Cor Peters 6 januari jl. op 81-jarige leeftijd.

Cor is vanaf de oprichting lid geweest van GVV’57 en later van de fusievereniging EGS’20. Hij was een zeer actief en betrokken lid zowel tijdens als na zijn actieve voetbalperiode en is benoemd als erelid van GVV’57.

Als voetballer was hij een verdienstelijke ‘buitenspeler’ en speelde in de allereerste wedstrijd van GVV’57 1 mee. Na zijn voetbalcarrière is hij jarenlang scheidsrechter geweest bij jeugd- en seniorenwedstrijden.  Nadat hij door fysieke omstandigheden gedwongen werd om hiermee te stoppen, bleef hij nog steeds een verenigingsman en bleef hij actief bij de klusploeg van GVV’57. Hij was naast de huisschilder van de Bikkelbunker ook bij vele andere klussen betrokken.

Cor was een groot voorstander van de fusie tot EGS’20 en ook bij onze vereniging was hij zeer actief en betrokken. Tijdens de bouw van het nieuwe clubhuis heeft hij diverse klussen verricht, waaronder het schuren en schilderen van vele interieurstukken waaronder alle kleedkamerbanken. Een blijvende herinnering zal het voetbalspel zijn, waarbij hij samen met Fien alle voetbalpoppetjes in EGS-tenue heeft geschilderd. Er lag alweer een nieuwe klus op hem te wachten, maar helaas zullen we hiervoor geen beroep meer op hem kunnen doen.

In alles wat Cor deed, was hij fanatiek en enthousiast.  Hij deed het voor de vereniging en werd daarom enorm gewaardeerd. Dat bij zijn afscheid niet om bloemen maar om een donatie aan onze jeugdafdeling wordt gevraagd, vinden wij hartverwarmend.

Het bestuur is Cor bijzonder dankbaar voor alles wat hij betekend heeft voor GVV’57 en EGS’20. Wij wensen Fien en zijn familie veel sterkte met dit verlies.

Het bestuur van EGS’20

peters_cor_2.JPG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jacques Leurs

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder