GRAVELaatste NieuwsVoorpagina

Afscheid Grave in viertal tv-shows.

GRAVERMAAT: 800 jaar historie van Grave in defilé-show. 

Na het afkondigen van de extra maatregelen om het coronavirus in te dammen cancelen de organisatoren van het Ziel en Zaligheid Defilé van Grave en komen met een alternatief op televisie.

We gaan in een ‘defilé-show’ laten zien wat de echte ziel & zaligheid is van het stadje Grave door de eeuwen heen luidde de aankondiging op social media en in de kranten. Helaas gooien de extra maatregelen die het kabinet afkondigden vrijdag 26 november jl. roet in het eten. De werkgroep onder regie van Stichting 0486 Producties hebben het weekend erna gebrainstormd over alternatieven mogelijkheden om toch afscheid van de Gemeente Grave te kunnen nemen voordat deze opgaat in de nieuwe Gemeente Land van Cuijk.

Initiatiefnemer Peter Linders stond dicht bij de oplossing. Samen met zijn partner Jolanda maken zij geregeld een tv talkshow die te zien is op het Facebookkanaal van 0486tv en op de televisiezender van Omroep Land van Cuijk. ‘Waarom maken we met dit thema niet een aantal tv-shows en nodigen we bekende en markante Gravenaren uit om over de bijzondere historie en kenmerken van het vestingstadje te praten?’, aldus Jolanda Linders.

Bijzondere televisieshows

Op de laatste zondagen van december klokslag 12.00 uur is deze bijzondere televisieshow te volgen via eerder vermelde mediakanalen met een wervelend programma, leuke gasten, muziek van Graafse artiesten en ludieke reportages. De groepen en verenigingen die mee zouden werken aan het defilé worden gevraagd om hun medewerking te verlenen.

LIVE UITZENDINGEN OP

Zondag 12 december 12:00 – 14:00 uur

Zondag 19 december 12:00 – 14:00 uur

Zondag 26 december 12:00 – 14:00 uur

Zondag 2 januari 12:00 – 14:00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *