GRAVELaatste NieuwsVoorpagina

PER EZEL DOOR GASSEL IN NIEUWE AFLEVERING BED & BREAKFAST.

GRAVERMAAT: Vanavond komt de verbouwde pastorie van Gassel in de nieuwste aflevering van Bed & Breakfast op de televisie. 

Franka en Petra uit de nieuwste aflevering van Bed & Breakfast hebben de handen er flink voor uit de mouwen gestoken, maar nu zijn ze de trotse uitbaters van een tot B&B verbouwde pastorie uit 1850 in Gassel. Ze trakteren hun gasten op een ezeltocht door de omgeving.

Apetrots zijn Franka en Petra op hun bed and breakfast in Gassel (gemeente Grave). De vrouwen namen vijf jaar geleden hun intrek in de oude pastorie in het Noord-Brabantse plaatsje. Tot 2011 hadden er onafgebroken pastoors in het huis gewoond. De laatste vijf jaar stond het leeg en de laatste twintig jaar was er nauwelijks onderhoud gepleegd. Dat betekende: werk aan de winkel.

Bed & Breakfast

Ruimte voor ruimte pakten de vrouwen hun pastorie aan, om er weer een modern pand van te maken. In Bed & Breakfast ontvangen ze twee stellen collega’s: Jolanda en Hans uit de Veluwezoom, en Willem en Adriana uit Sint-Michielsgestel. Naast een (hopelijk) genoeglijke nacht in hun B&B krijgen zij ook een uitstapje cadeau van de gastvrouwen: een ezeltocht door de omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *