De GelderlanderDossier samenwerking Land van CuijkLaatste NieuwsVoorpagina

De Gelderlander: We mogen stemmen in het Land van Cuijk.

GRAVERMAAT: De Gelderlander kopte met de onderstaande zin: 

We mogen eindelijk stemmen!

Op weg naar een nieuwe gemeente Land van Cuijk kan er vanaf vandaag gestemd worden. Drie dagen lang. Vandaag en morgen in een beperkt aantal stembureaus voor de vroegstemmers en woensdag op alle gebruikelijke stembureaus. Naar één gemeente in plaats van vijf. Met dertien partijen. Dertien lijsttrekkers. Normaal wordt in het hele land gelijktijdig voor alle gemeenteraden gestemd. Nu niet, dus meeliften op nationale campagnes kon niet. ‘Het is hopen op een hoge opkomst’, zei de Cuijkse burgemeester Willem Hillenaar al bij de start van de campagnes. Een opkomstpercentage van 60 procent zou mooi zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jacques Leurs

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder