ARENA: Bestuurders gemeente Grave in actie tijdens NL doet.

GRAVERMAAT: De ARENA plaatste dit artikel over de Graafse bestuurders. Ze komen in actie tijdens NL doet. 

GRAVE – De Graafse burgemeester Toon van Asseldonk en de wethouders Anja Henisch en Theo Lemmen steken op 28 mei tussen 10 en 13 uur de handen uit de mouwen bij Dichterbij aan de Beukenlaan in Velp. De drie bestuurders helpen daar in het kader van NLdoet mee met het opknappen van de tuin voor mensen met een meervoudige beperking. NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, is een initiatief van het Oranje Fonds in samenwerking met duizenden organisaties in ons land. De actie zet vrijwilligerswerk in de schijnwerpers en nodigt iedereen uit om ook vrijwilliger te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: