Louis Sparidans: De ultieme misleiding van de LPG-Grave

GRAVERMAAT: Louis Sparidans reageert n.a.v. een gezamenlijke advertentie van de LPG en de Stichting Dorpsbelangen Gassel.

Uit eerdere publicaties in de ARENA blijkt ook Cor van Boekel in het bestuur van deze Gasselse Stichting te zitten.

Deze stichting kocht een voormalig pand van Mooiland en schreef certificaten van deelneming uit.

Cor van Boekel hield ook al eerder een vurig pleidooi om Grave, Gassel, Velp en Escharen niet op te laten gaan in de nieuwe gemeente land van Cuijk.

Hieronder zijn bijdrage in de discussie:

De Lokale Partij Grave (LPG) houdt ervan om mensen voor de gek te houden!  In dat kader lijkt voor de LPG alles toegestaan.

Als het maar kan helpen om de mensen in Grave op de mouw te spelden dat ze beter af zijn met een zogenaamd zelfstandige gemeente Grave dan in plaats daarvan een aansluiting bij een daadkrachtiger en bestuurlijk volwaardiger gemeente Land van Cuijk.

Zo staat dit weekend een advertentie in de Arena van de LPG met een pleidooi van de Stichting Dorpsbelangen Gassel voor een zogenaamd zelfstandig Grave.

Waar denkt u aan bij ‘Dorpsbelangen’ ? Precies:  de belangen van alle inwoners van een dorp!

Maar in dit geval is niets minder waar! De Stichting Dorpsbelangen in Gassel is een puur commerciële onderneming in Gassel die bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven  onder de titel ‘Verhuur van en handel in onroerend goed’.

Dit is dus een uitsluitend zakelijke onderneming. In een bijzondere relatie tot Jan Schraven, zelf vice-voorzitter/secretaris van dezefde onderneming/stichting alsook van de Stichting Dorpsservicewinkel  in Gassel.  En tegelijkertijd gemeenteraadslid voor de LPG in Grave.

Zo is het kringetje rond.

Vergis u dus niet met de Stichting Dorpsraad in Gassel. Zij vertegenwoordigen wél alle inwoners van Gassel en zijn wél voor aansluiting bij één Land van Cuijk.

Ook voor Gassel geldt dus:  Stem NEE  op de vraag:  ‘Bent u voor het behoud van de gemeente Grave? ’

Met als antwoord ‘NEE’ komt het dus wél goed!

Louis Sparidans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: