Facebook CDA Grave: Bericht n.a.v. misleidende gemeentelijk informatie over burgerpeiling.

GRAVERMAAT: Via de Facebookpagina van het CDA Grave wordt de misleidende communicatie van de gemeente rond de burgerpeiling aan de kaak gesteld. Via Stem Nee werd het volgende bizarre bericht verspreid: Er zijn twee afbeeldingen bij geplaatst.

Als u er op klikt krijgt u een leesbare vergroting te zien.

CDA:

Ook wij krijgen berichten en vragen van inwoners over de informatie vanuit het stadhuis Grave! Het moet niet gekker worden! Waarom de gemeente Land van Cuijk niet noemen in de gemeentelijke informatie? Terwijl het een reële en realistische toekomst is! Daarom stem NEE bij de opiniepeiling van 15, 16 en 17 maart!

DEEL DIT BERICHT! #Bizar! Vandaag kregen wij diverse vragen van inwoners over de informatie die zij van de gemeente Grave ontvingen. Inwoners van onze stad en dorpen krijgen een brief en een brochure van de gemeente Grave, alsook een verwijzing naar een gemeentelijke website over de volksraadpleging. Nergens, maar ook helemaal nergens, staat ook maar één verwijzing naar de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Reacties die wij krijgen, lopen van ‘dit is toch raar?’ tot ‘volksverlakkerij’. Hoe dit komt? U mag als kiezer helemaal géén ‘gemeente Land van Cuijk’ lezen in de informatie die u vanuit het stadhuis van Grave krijgt. Dat is de keiharde eis die LPG, VVD en Keerpunt 2010 hebben verbonden aan de volksraadpleging in maart.

Reden 30: Wij houden niet van dit soort ridicule politieke spelletjes en willen een gemeentebestuur dat zegt waar het op staat en transparant is naar ons als inwoners. Wel het aantal inwoners van Sint Anthonis noemen, maar de gemeente Land van Cuijk niet eens durven opschrijven? Wat een onzin! Daarom: Stem 15/16/17 maart NEE bij de peiling. Laat ons aansluiten bij de nieuwe gemeente Land van Cuijk.

U krijgt de vraag ‘Bent u voor behoud van de gemeente Grave?’ Stem NEE! Ga mee met LvC!

⬇️

Dit is de basis voor de bizarre opiniepeiling die afgelopen dinsdag door de gemeenteraad is gekomen en waar onze inwoners op 14 mei over mogen stemmen. Aan dit onrealistische eisenpakket moeten we aan voldoen. #delenislief ⬇️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: