Christus stijgt “ten hemel” in Graafse Sint Elisabethkerk.

GraverMaat: In de ARENA had pastoor Aarden al aangekondigd dat het een bijzondere viering zou worden.

Tijdens de eerste lezing zagen we live, via Omroep Land van Cuijk, hoe “Christus” opsteeg in het Hoogkoor van de Sint Elisabeth.

Op het internet vond ik deze afbeelding. 

Pastoor René Aarden met

Hemelvaartmis op Omroep Land

van Cuijk

GRAVE – Pastoor René Aarden (foto), de voorganger van de H. Elisabethparochie, gaat op donderdag 21 mei om 11 uur via streaming een Hemelvaartsmis verzorgen op de social-mediakanalen van 0486tv en op Omroep Land van Cuijk-tv. Deze bijzondere Hemelvaartmis vindt vanwege de coronamaatregelen plaats zonder publiek.

Dat pastoor René Aarden tijdens alle beperkingen creatief is, was al zichtbaar tijdens Pasen. Toen liep hij met een zelfgemaakte palmezel naar alle dorpen in de gemeente Grave. “Ook de Hemelvaartsmis zal bijzonder worden, maar dan moet je kijken naar de uitzending”, vertelt Aarden.

De Hemelvaartmis start donderdag om 11 uur en is te volgen via Omroep Land van Cuijk en 0486tv. De uitzending is ook live te volgen op uw smartphone via de website van de omroep, www.omroeplvc.nl. Meer weten of in contact komen met de redactie van het programma kan via redactie@omroeplvc.nl.

Het programma is te volgen via het Ziggo-kanaal 40 en het KPN-kanaal 1475, het radiokanaal 915, de FM-frequenties en streaming via www.omroeplandvancuijk.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: