Graafse Meedenker Louis Sparidans: Graafse slimmeriken.

Door Louis Sparidans

We hebben een hoop slimme mensen in Grave. Om te beginnen de burgemeester, voorts de drie wethouders en dan nog een groot aantal raadsleden. We hebben nog veel meer slimme mensen in Grave, maar die bedoel ik nu niet, er wordt namelijk amper naar hen geluisterd.

De burgemeester en de wethouders zijn wel de allerslimsten, ofschoon dit niet betekent dat ik de raadsleden van de LPG hiermee wil onderschatten. Een bewijs dat laatstgenoemden zich zó geweldig slim vinden bleek afgelopen dagen weer eens toen ze een persverklaring lieten uitgaan, waarin de Cuijkse gemeenteraad wordt opgeroepen om terug te komen op hun voorgenomen besluit om te gaan fuseren met Boxmeer en Sint Tunnis (bron: De Gelderlander). Erg krachtdadig!

Behalve dat wordt er kennelijk van hier uit getwijfeld aan de wijsheid van de Cuijkse raadsleden. Ocharm, die mensen in Cuijk. Gelukkig zijn wij in Grave wijzer! Het liefst doppen we onze eigen boontjes volgens de LPG, maar als het écht niet anders kan kunnen we desnoods ook gaan fuseren met Mill en Cuijk. Maar dan moeten ze in Cuijk wel eerst wijzer worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: