Graafse Meedenkers: Parkeerproblemen Raamoever.

GraverMaat: De Vereniging van Eigenaren Raamoever schreef, op 11 juli, een brief aan het college van Burgemeester en Wethouders om aandacht te vragen voor parkeerproblemen bij hun appartementencomplex De Raamoever. Op 5 augustus werd deze brief als ingekomen stuk op het openbare iBabs geplaatst.

Geacht College van Burgemeester en Wethouders,

Als Vereniging van Eigenaren “V.v.E. Raamoever” te Grave, willen wij uw aandacht vragen voor het volgende.

Aan de noordzijde en aan de zuidzijde van ons appartementencomplex V.vE. Raamoever zijn parkeerplaatsen gesitueerd. Deze parkeerplaatsen zijn openbaar en dus toegankelijk voor alle autobezitters. Door het toegenomen auto-bezit komt het regelmatig voor dat wij, bewoners van het aangrenzende appartementencomplex, onze auto elders moeten parkeren. Dit zou geen problemen opleveren ware het niet dat het merendeel van de bewoners de pensioenleeftijd ruimschoots is gepasseerd. Meerdere personen zijn tevens slecht ter been.

Nu is onze vraag, is het mogelijk om zowel aan de noordzijde als aan de zuidzijde, een bord te plaatsen met het opschrift: “Uitsluitend voor aanwonenden complex Raamoever”.

Graag zouden wij uw reactie in deze willen weten en eventueel met u persoonlijk van gedachten willen wisselen over dit onderwerp.

Hoogachtend en met vriendelijke groet,

J.H.M. van Kuppenveld, secretaris V.v.E. Raamoever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: