Teken de petitie van #eigeland.

Ja hallo Jacques Leurs,

Bedankt dat je de petitie van #eigeland hebt getekend voor een wél werkend kinderpardon! Je krijgt deze mail omdat je wilde weten hoe het gaat. We zijn ontzettend blij met de grote hoeveelheid handtekeningen die we al hebben ontvangen. Kennelijk zijn er nog mensen die humaan omgaan met kinderen belangrijk vinden. Goed nieuws voor de toekomst van de wereld!

Wij van #BOOS gaan binnenkort jullie handtekeningen aanbieden aan de Tweede Kamer. Dus even twee dingen:

  1. Jij mag daar bij zijn. (Serieus). Hoor je later meer over.
  2. We willen nog meer handtekeningen. Niet voor onszelf, maar voor Nemr, Kingsley, Dennis, Maksim, Arina en nog zo’n 400 andere kinderen. Zodat ze in hun eigen land mogen blijven wonen. Logisch verhaal wel.

Daarom willen we je iets vragen: kun je nog twee mensen regelen die de petitie willen ondertekenen? Hoe meer mensen een wél werkend kinderpardon steunen, hoe meer de regering naar ons moet luisteren. Heel gedoe, snappen we, maar je red er hopelijk kinderlevens mee, dus op zich een prima ruil voor een paar minuten van je tijd, toch?

Je kunt mensen uitnodigen om ook te tekenen op je persoonlijke pagina, de link staat onderaan deze mail. Daar kun je je ook afmelden voor dit soort storende berichten waardoor je je emotioneel gechanteerd voelt om nog meer stemmen voor een humaan kinderpardon te regelen. Sorry daarvoor, maar ook thnx pik.

Tim Hofman en het team van #BOOS

Fotoding

#EIGELAND – voor een kinderpardon dat wél werkt

216.799 ondertekeningen

In Nederland verblijven ongeveer 400 kinderen van migranten/ vluchtelingen die hier geboren zijn of langer dan vijf jaar wonen. Zij lopen bewezen psychologische schade op als zij uitgezet worden naar hun land van herkomst (of dat van hun ouders). Daarom: een Kinderpardon dat wél werkt.

Teken deze petitie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: