Laatste Nieuwspermanente campagneVoorpagina

Opvallend Facebookbericht van Evy Boer de Wit.

Ik had een plan … wat gezellig en vooral VEILIG zou het extra worden als op het speelplaats achter ons huis een extra verlichting zou worden geplaats, en dan met zonne-energie, want we gaan er zo prat op , we willen een schoner milieu! Gezelliger: omdat verlichting toch net even dat extra geeft …

Veiliger: omdat nu het eerder donker wordt en ook de klok vandaag terug gaat, het werkelijk stikdonker is achter ons huis al vroeg in de late middag … Ik zou deze week naar het vrije inloop spreekuur van wethouder B. Peters gaan, wilde dat eigenlijk gisteren doen maar toen was zijn spreekuur komen te vervallen, om dit met hem persoonlijk te bespreken!

Want ik heb hem nog niet gesproken hier over. Zelfs nog niet persoonlijk een aanvraag ingediend. Ik had al een map klaar liggen met tekeningen en foto’s van ons Speeltuin, met informatie gekregen van Peter Linders , alles netjes uitgeprint en ….

Maar ik krijg net deze brief nog voordat ik er 1 woord over heb mogen uiten ….. jammer …. We ? Jullie willen het graag donker donker houden want dat is beter voor het milieu en voor de dieren in onze omgeving…. begrijp ik volkomen maar midden in een woonwijk, een kinderrijke omgeving, zou het dan toch niet beter en veiliger zijn om het dan schemer donker te maken? Maar de gemeente heeft al een beslissing genomen op een nog niet persoonlijk besproken, nog niet zelf ingediende aanvraag … is toch knap !

Peter Linders reageerde als volgt:

Ik wil wel met je mee hoor Evy! Regels zijn er ook om afgeweken te worden. Het idee is erg eenvoudig, plug en play en duurzaam! Kan mij niet voorstellen dat de wethouder er niet ontvankelijk voor is! Inkoppertje voor hem denk ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *