“Wegpestprijzen” voor zwemmende ouderen.

In de ouderenwijzer van de Arena las ik het volgende berichtje:

Algemene en sportieve activiteiten.

Zwemmen te Grave op woensdag, vanaf 10.30 uur.

Vanaf september.

Na dit bericht gelezen te hebben kreeg ik een “boos” telefoontje uit Grave.

Naar aanleiding van dit telefoontje vanuit Grave van een verontruste zwemmer die gebruikt maakt van het zwemmen voor ouderen in het Laco zwembad werd me verteld dat de overgangsperiode waarbij de entreeprijs nog laag is met ingang van september voorbij is.

Dan gaat de toegangsprijs fors omhoog.

Ik ga me eerst verder verdiepen in deze materie waarbij ook het Georganiseerd Ouderen Overleg Grave bij betrokken is. Daarna zal Keerpunt 2010 desnoods de nodige vragen aan het college gaan stellen en/of het onderwerp op de agenda van de aankomende commissievergadering gaan zetten. A.s. dinsdag komt de agendacommissie weer bij elkaar na het zomerreces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: