Hulpmiddel bij realiseren Kernendemocratie: Mijnbuurtje.nl

Mijnbuurtje.nl: de aanpak

Inwoners inspireren, betrekken en trainen

Samen vinden we enthousiaste en betrokken inwoners die een verbindende rol willen spelen in hun buurt. Via een beproefd opleidingsprogramma leiden onze bevlogen trainers ze samen met professionals op tot volleerde buurtverbinders.

Online en offline platform implementeren

De buurtverbinders beheren het online platform waarmee mensen, bedrijven en organisaties elkaar makkelijk vinden in de buurt. Ze zorgen voor de opzet en beheer van het platform, stimuleren mensen om ook mee te doen en zijn actief in de buurt aanwezig.

We helpen je actief met je groei

Na de training en opzet van het platform ondersteunen we actief met de groei van het platform en het ontwikkelen van een meer betrokken buurt. Dit doen we met onze servicedesk, persoonlijke begeleiding, kennisbank en inspirerende workshops voor buurtverbinders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: