Tip van Veilig Verkeer Nederland.

Verkeersouderlidmaatschap op jouw school

Heeft jouw school een VVN verkeersouder of gaat deze er in de toekomst komen? Meld je school dan aan voor het VVN Verkeersouderlidmaatschap. Met dit abonnement, speciaal voor basisscholen, kan de verkeersouder elk jaar vier gratis VVN verkeerspakketten bestellen.

Gratis verkeerspakketten

In de speciale VVN verkeerspakketten zit al het materiaal wat de verkeersouder nodig heeft voor speciale acties. Zo is er bijvoorbeeld het pakket Veilig op de Fiets voor een actiedag waarbij fietsen worden gecontroleerd op veiligheid. De verkeerspakketten van VVN sluiten aan op de verkeerseducatie van Veilig Verkeer Nederland. Het doel: kinderen zelfstandig laten deelnemen aan het verkeer. Kinderen in de basisschoolleeftijd leren omgaan met het verkeer door te doen. Onze pakketten met verkeersprojecten sluiten hier helemaal op aan. Niet alleen zitten er in het pakket een handleiding met instructies, maar ook de materialen die nodig zijn om een actie, praktische les of project te organiseren. In elk pakket zit voldoende actiemateriaal voor honderd kinderen.

Elke school wordt gevraagd om minimaal één project per jaar uit te voeren, maar meer aandacht voor veilig verkeer is altijd beter.

Kosten VVN Verkeersouderlidmaatschap voor scholen

De kosten voor het VVN Verkeersouderlidmaatschap bedragen €90 per kalenderjaar. Het is mogelijk dat jouw school recht heeft op subsidie om het VVN Verkeersouderlidmaatschap af te sluiten. Heb je vragen over het lidmaatschap? Neem dan contact op met één van de VVN regiokantoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: