Graveon bijeenkomst bij Tinus. Voorlichting privacyregels.

Bij Tinus in Escharen werden de leden van Graveon woensdagavond bijgepraat over de veranderingen in de Europese wetgeving over de privacyregels. Ben Litjens pakte hier zijn rol als volksvertegenwoordiger weer op en luisterde na afloop van de interessante bijeenkomst naar de verhalen van de Graafse ondernemers. Ook kwamen de problemen waar  THOS tegen aan loopt aan bod en natuurlijk de verkeersveiligheid rond de nieuwe Brede School Oost. Ben bepleit steeds voor een plan dat gemaakt wordt in samenspraak met Veilig Verkeer Nederland. Ook praatte Ben leden van Graveon bij over de laatste ontwikkelingen binnen Keerpunt 201O.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: