Stoelendans bij het CDA en de LPG

Bij het CDA neemt Ben Peters plaats op een collegezetel. Alex van Megen, prominent op onze eerste Keerpunt 2010 kieslijst in 2010, schuift aan in de raadszaal als nieuw CDA raadslid. In 2010 verruilden Nel Schuts, Alex van Megen en Jacques Leurs hun lidmaatschap van het Graafse CDA in voor Keerpunt 2010. Alex is nu weer “bekeerd” tot het Graafse CDA en bleeft net als Nel Schuts landelijk lid van het CDA.  Als vice-voorzitter van de parochie Sint Elisabeth zal hij zeker ons Kerkelijk Cultureel Erfgoed op de kaart proberen te krijgen. Veel succes daarmee.

Als Rick Joosten van het raadspluche doorschuift naar het collegepluche neemt Arno Heemskerk waarschijnlijk de lege raadszetel in gebruik. Hij had 69 stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Rein Keereweer had 52 stemmen verzameld.   Het kan ook zo zijn dat de volgende op de lijst deze vrijkomende zetel gaat bezetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: