Actief bij Keerpunt 2010?

Tijdens onze laatste Algemene Ledenvergadering is ons raadslid Hennie Bongers unaniem gekozen tot onze nieuwe lijsttrekker.

De ad-hoc commissie kandidaatstelling buigt zich over de samenstelling van onze kieslijst. In januari wordt de definitieve volgorde tijdens onze nieuwe Algemene Ledenvergadering democratisch vastgesteld door de leden.

De programmacommissie is druk aan het werk om het verkiezingsprogramma samen te stellen. Als u nog suggesties heeft mail deze dan  door naar onze raadsleden waarvan de mailadressen en telefoonnummers onder aan dit bericht staan.

Het campgneteam bereidt voorstellen voor de campagne voor.

Wilt u actief worden bij de partij die de inwoners al vanaf 2010 serieus neemt en niet nu pas de inwoners van Grave, Velp, Escharen en Gassel opzoekt?

We voeren al vanaf de oprichting van onze partij in oktober 2009 een permanente campagne om u te informeren. De raadsleden staan met beide voeten in de Graafse “klei”. Via het weblog en de website informeren we u dagelijks over lopende zaken en ander nieuws. De nieuwe weblog heeft in de maand november al meer dan 11.000 bezoekers gehad. Via een  zoekwoord, een categorie of tag kunt u eerder geplaatste  berichten terugvinden. En als extra service natuurlijk zoeken in de tienduizenden foto’s die onder foto’s te vinden zijn.

Wilt u actief worden binnen deze Graafse lokale partij die verder kijkt dan de Graafse vestingmuren en kritisch kijkt naar veranderingen binnen het Sociaal Domein? Neem dan contact op met:

Lijsttrekker Hennie Bongers 

Zwanenhorst 12, 5361 TN Grave

tel.nr.: 06-51819110

@: henniebongers@ziggo.nl

Fractievoorzitter Nel Schuts

Reeksekampweg 1, 5361 TA Velp

tel.nr.: 0486-472169

@: pcschuts@planet.nl

Raadslid Ben Litjens

Graafschedijk 69, 5364 PR Escharen

tel.nr.:06-51544956

@: keerpuntbenlitjens@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: