Maarten Wiggers de Vries, ex-raadslid uit Boxmeer reageert op de “Hansa-illusie”!

Pijnlijk raak artikel in de Gelderlander van vandaag. Opmerkelijk was het daarbij hoe door alle jaren sinds 2008 (!) mensen die zich wel kritisch durfden op te stellen persoonlijk werden aangepakt. Burgemeester Karel van Soest, wethouder Erik Ronnes en de fractievoorzitters van CDA (Twan Stiphout) en LOF (Frans van der Zande) deden dit veelvuldig en onbarmhartig. Er werd en wordt bestuurlijk in Boxmeer nog steeds hard op de man gespeeld. En ondertussen snapt het Boxmeerse bestuur en de Boxmeerse coalitie niet dat de roep vanuit provinciale staten in den Bosch steeds luider wordt Boxmeer op te laten gaan in een gemeente Land van Cuijk. Het wordt denk ik tijd voor een bestuurlijke rode kaart. Eerlijk gezegd is donkerpaars passender bij al het bestuurlijke gedrag dat nog steeds wordt vertoond. Naast Burgemeester van Soest zou het in ieder geval iets moeten betekenen voor alle verantwoordelijk CDA bestuurders. Zij waren als wethouders ruimtelijke ordening en financiën door de jaren heen het meest betrokken. Wie zich na zo veel jaren horende doof toont…..

B

Bij zijn afscheid als raadslid schudde de burgemeester hem zijn hand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: