Facebook reacties op Grave wel of niet zelfstandig.

Chris van Eerdt De vraagstukken die een kleine gemeente als Grave voor de kiezen krijgt worden steeds groter en zwaarder. Voortdurend externe adviseurs rapporten te laten schrijven, is erg duur besturen. Daarnaast heeft de gemeente Grave in het verleden aangetoond niet met grote en moeilijke vraagstukken om te kunnen gaan. Goede en zware krachten zijn duur. Deel deze kosten. Je indentiteit bepaal je zelf. Zo snel mogelijk fuseren.
LeukMeer reacties weergeven

 · Beantwoorden · 

1

 · 2 uur

Beheren

Gert-Jan Boeijen Escharen was ooit een eigen gemeente, toch? Mijn identiteit is nog steeds een stukje Esters omdat ik er geboren ben. En over de identiteit van Esteren maak ik me als ik kijk naar die gemeenschap nooit zorgen.
LeukMeer reacties weergeven

 · Beantwoorden · 1 uur

Beheren

Gert-Jan Boeijen Denk dat de oplossing zit in opschalen naar LvC zodat we in de grote wereld meedoen. En voor lokale vraagstuk met veel inspraak en zeggenschap bij wijken en buurten. Dan gaat De Graaf nog steeds over De Graaf. Maar Esteren en niet De Graaf over Esteren!
LeukMeer reacties weergeven

 · Beantwoorden · 1 uur · Bewerkt

Beheren

Gert-Jan Boeijen Wel bedankt voor je mooie post en veel respect voor de mening van eenieder hierin.
LeukMeer reacties weergeven

 · Beantwoorden · 

1

 · 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: