Graafse gemeenteraad praat in een besloten werkbijeenkomst over het Berenschot onderzoek

A.s. donderdag praat de gemeenteraad met de samenstellers van het Berenschot rapport over de bevindingen. Doel is het bespreken van de Nota van Bevindingen en betekenisgeving;wat betekent de Nota van Bevindingen voor de positie van de raad. Naar aanleiding van deze Nota en de gesprekken met de fractievoorzitters  door Peter van de Velden gaat Berenschot in gesprek met de individuele gemeenteraden. Centraal staan de verschillende vormen van samenwerking. We geven een korte presentatie van de mogelijke vormen van samenwerking en gaan daarna met u in gesprek over de betekenis van de samenwerking – en de mogelijke vormen – voor de ambities, opgaven en uitdagingen voor Grave en het Land van Cuijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: