Oproep om naar Velp te komen op 20 april!

Stemkastjes vervangen stembriefjes

Denk mee over de toekomst van het Land van Cuijk

Kom op 20 april naar Gemeenschapshuis ’t Trefpunt in Velp, aanvang 19.30 uur.
De vijf gemeenten van het Land van Cuijk werken al op veel onderwerpen samen. Maar past de huidige samenwerking wel bij de ambities en maatschappelijke opgaven waar het Land van Cuijk voor staat? Hoe kunnen zij het beste samenwerken?

Onderzoek

Om een goed en afgewogen besluit te kunnen nemen over de toekomst, hebben de gemeenteraden van het Land van Cuijk besloten een onderzoek uit te laten uitvoeren naar de meest duurzame vorm van verregaande samenwerking. Belangrijk in dit onderzoek is de mening van de inwoners. Daarom worden in elk van de vijf gemeenten burgerbijeenkomsten voor de inwoners georganiseerd. Deze gesprekken helpen de gemeenteraden een nog beter beeld te krijgen van de belangrijkste thema’s in het Land van Cuijk, zowel op dit moment als in de toekomst.

Bijeenkomsten

Tijdens de bijeenkomsten worden inwoners geïnformeerd over het onderzoek en over de verschillende vormen van samenwerking tussen gemeenten. Door te werken met stellingen en stemkastjes wordt duidelijk welke thema’s burgers belangrijk vinden voor de toekomst van hun gemeente en die van het Land van Cuijk.
Kom daarom op 20 april naar het Gemeenschapshuis ’t Trefpunt in Velp, aanvang 19.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: