Leren van anderen!

Klik op onderstaande link en zie hoe de raad beter communiceert met inwoners enz. De raad heeft behalve een griffier ook een raadsadviseur. Ook heeft de raad een twitteraccount en een Facebook account. En een eigentijdse website. In Grave blijven we maar wachten op zo’n eigentijdse website. Al jaren lang bepleit Keerpunt 2010 dat maar het blijft nog steeds enorm behelpen. De raad moet de regie zelf maar gaan nemen over de eigen communicatie. Burgers informeren met een wekelijks telefoontje van de burgemeester is niet meer van deze tijd. Misschien moeten we maar eens gaan praten met de young talent groep hoe raadsleden hun eigen boodschap onder het voetlicht moeten brengen.

In Huizen heeft de gemeenteraad zijn eigen website. Ook eigen Facebook en twitteraccountant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: