Drie op een rij in de commissievergadering Inwoners en Bestuur.

Tijdens de commissievergadering Inwoners en Bestuur werden de fractievoorzitters Frank Stoffer van de lijst Frank Stoffer en Jacques Leurs van Keerpunt 2010 geflankeerd door Hennie Bongers. Hij vond het een boeiende ervaring om zo’n vergadering mee te maken. Hij vond snel zijn weg in de digitale stukken via de gemeentelijke website. “Dit smaakt naar meer”: zei hij na afloop.
Mede door de inbreng van burgemeester Lex Roolvink komt er een aparte discussie tussen de raadsleden en het college in een volgende commissievergadering over de twee rekenkamerrapporten Handhaving en Leerlingenvervoer. Keerpunt 2010 drong daar op aan en wil dan vooral weten wat het college met de aanbevelingen gaat doen.

Het voorstel om de brandweerkazerne te verkopen aan de Veiligheidsregio om zo geen btw terug te hoeven storten in de Rijkskas hield de gemoederen flink bezig.

Keerpunt 2010 wilde van de burgemeester, die de brandweer in portefeuille heeft, weten of hij tevreden was met het antwoord van de hoogste baas binnen de Veiligheidsregio op zijn “brandbrief”.
Hij antwoordde dat het managementteam nu aan zet is. Wanneer het Dagelijks Bestuur en het Algemeen Bestuur knopen doorhakken was bij hem niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: