Grave Lokaal

Parkeren in de Mars is van de baan.

De gezamenlijke motie van Keerpunt 2010 en VPGrave om te stoppen met verdere planontwikkeling werd gesteund door de volledige fractie van de Lokale Partij Grave. CDA, VVD en TROTS stemden tegen de motie.
Snelle reactie van het actiecomité 
De verbrede coalitie, CDA, VVD, LPG en TROTS diende ook een motie in om eerst een evaluatie van het parkeerbeleid te houden en een stand still in te voeren. Omdat dat geen garantie geeft dat het plan na de verkiezingen weer uit de kast komt stemden Nel en Jacques tegen dit voorstel.
De rust zal wederkeren aan de Stadhouderslaan waar ik al 32 jaar recht tegenover  de Ecologische Verbindingszone, waar deze plek deel van uitmaakt, woon. Het gezonde verstand is gelukkig nog aanwezig.
Luid applaus, het schudden van handen en gesprekken over het ontkurken van champagneflessen. Er was dinsdagavond in de raadzaal van Grave alle reden voor een feeststemming. Het plan om een parkeerplaats aan te leggen voor 71 voertuigen aan de Stadhouderslaan in de wijk De Mars is van de baan. Bron: de Gelderlander

Keerpunt 2010 overweegt om in juli voor de leden een barbecuemiddag op dit terrein te organiseren. Misschien kan dit uitgroeien tot een happening voor de hele Mars. Er ligt nog IDOPS geld in de pot van de Gemeente tip ik Jan Grotenhuis van de Wijkraad!!! Na de zomervakantie Jos e.a.???

Website Gelderlander reactie Léon Kamps

Datum geplaatst
2 uur geleden
Moderatie
Rapporteer!

Dit bericht klopt niet. Er waren namelijk twee moties. Een motie van de coalitie ( CDA, VVD en LPG) + trots én een motie van VPGrave en Keerpunt 2010. Op basis van de motie van de coalitie zou het terrein Stadhouderslaan nog steeds een optie zijn geweest. Doordat de LPG meestemde met de motie van VPGRave en Keerpunt 2010 is het plan Stadhouderslaan definitief van tafel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *