Scheepswerf Grave: nieuws van de curator!!

Hiermee informeer ik u dat de rechtbank op mijn verzoek zojuist de surseance heeft omgezet in een faillissement waarbij ondergetekende werd aangesteld als curator. 

De belangrijkste reden daartoe is dat de boedel onvoldoende middelen heeft om de salarissen en vakantiegelden alsmede fiscale verplichtingen komende week te kunnen voldoen en het UWV enkel overgaat tot betaling op basis van de loongarantieregeling indien sprake is van een faillissement. 

Het gevolg van het niet meer voorhanden hebben van middelen is gelegen in het feit dat er op dit moment geen orders zijn waaruit cash flow volgt. 

Het faillissement betekent overigens nog niet het einde van de werf

De gesprekken met opdrachtgever en financiers zijn nog gaande. Er wordt tevens door mij nagedacht over een doorstart via een “schone” vennootschap te leiden door Van Kessel en waarmee de betreffende order te sluiten is zodat het faillissement verder afgewikkeld kan worden. 

Er is dus nog steeds belang bij een positief besluit van de Raad vanavond zulks zonder de gestelde voorwaarden

Met die voorwaarden kan Van Kessel niet instemmen en in mijn beleving zijn deze voorwaarden niet relevant ten aanzien van wijziging bestemmingsplan. 

Collega mr Huisman reageert nog op de brief van mr Baneke. 

Mijn collega Huisman is vanavond aanwezig. Ondergetekende zelf niet. 

Eén gedachte over “Scheepswerf Grave: nieuws van de curator!!

  • 8 mei 2012 om 21:26
    Permalink

    Nou, we hebben de extra ingelaste raadsvergadering achter de rug. Zelden zo'n groot aantal incompetente mensen op een rijtje gezien. Als zij zich nu eens tijdig door de juiste mensen op de hoogte laten brengen, had het er mogelijk anders uit gezien met de morgen ontslagen medewerkers van de scheepswerf. En dan nog als klap op de vuurpijl onze wethouder Eric Daandels. Een en al leugens en bedrog en nog niemand die hem er voldoende mee confronteerd. Mist veroorzaken en een aaneensluiting van nietszeggende bla bla bla.
    We zullen met enige regelmaat voorbeelden gaan noemen van zijn leugens op deze veel bekeken site. De werf zou om 2 jaar gedogen hebben gevraagd en die aardige wethouder had er zelf 2,5 jaar van gemaakt. Er is echter nooit om deze termijn gevraagd, dat was alleen een door hem getrokken conclusie! Oeps wat een fout en daarmee gemaakte leugen. Deze zelfde wethouder heeft zich niet eens verdiept in de kant van de werf, maar heeft zich maar op 1 ding geconcentreerd. Hoe krijg ik door voldoende tijd trekken in deze economisch zware tijd de werf dan toch eindelijk weg. Hoezo wist hij niets van een maasboulevaart??? Jezelf ergens van op de hoogte stellen Wethouder Eric Daandels, dan doe je ook geen foute uitspraken of anders gezegd vertel je geen leugens! Deze man is dus echt terug gekeerd op het pluche. In een goedbetaalde zetel zorgt hij er intussen voor, dat de graaf snel naar de kl… gaat. Inwoners wij betalen deze gast en het gelag, dus snel reageren en wippen die persoon.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: