Groeten uit Antwerpen.

Franse kunstenaars laten zien hoe
planten praten en elementen
invloed hebben op planten enz.

Vanaf een zonnig terras in hartje Antwerpen wens ik de organisatie van het elfde Graafs Smartlappenfestival veel succes en stralend weer. Ik ben in Begie op uitnodiging van Koen die meedoet aan een internationaal universiteits basketbaltournooi. Even de hectiek van de Graafse politiek enz. ingeruild voor ontspanning op een tarras, rondrit door de stad,bezoek aan de vreemdelingenmarkt en vogeltjesmarkt. Misschien vanavond naar de opera AIDA.

Maandag is er weer een presidiumvergadering en een openbaar KEERPUNT 2010 fractieoverleg. Kadernota en ambtelijke samenwerking van Grave, Mill en Cuijk zijn de hoofdonderwerpen. KEERPUNT 2010 wil dat de vijf colleges uit het Land van Cuijk snel gaan werken aan een ambtelijke organisatie voor het hele Land van Cuijk. Tussentijds ambtelijk samensmelten van drie kleine organisaties van Miil, Grave en Cuijk is veel te duur en frustreert verdere samenwerking met Boxmeer en Sint Anthonis.Tegelijkertijd moet onze eigen organisatie klaar gemaakt worden voor de toekomst. LPG en VPGrave steunen onze opvattingen daarover. Dinsdagavond moet blijken of er nog meer steun is voor onze opvattingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: