Marktmensen niet welkom tijdens Graafse kermis.

Het college van Grave heeft besloten om geen weekmarkt te houden op de vrijdag voor de jaarlijkse Graafse kermis. Dit kreeg ik vandaag van diverse marktmensen te horen. Nu de weekmarkt naar de Lunette verhuisd is er dat weekend geen plek meer voor de marktmensen. KEERPUNT 2010 gaat over deze kwestie vragen stellen. Is er geen alternatief voor de weekmarkt. bijv. het Arsenaalterrein? Parkeerterrein achter het Arsenaal.? Er is ook weer geen overleg gevoerd met de betrokken ondernemers. Zo komen we nooit uit de onderste regionen van het MKB ondernemerspanel.

Een gedachte over “Marktmensen niet welkom tijdens Graafse kermis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: