Dossier samenwerking Land van CuijkFacebookGrave LokaalIngezondenLaatste Nieuwspermanente campagneVoorpagina

Facebookbericht van Joop van de Ven: “sjoemelvergunning”?

GRAVERMAAT: Op Facebook verscheen dit bericht.

Ik zet boven dit bericht “sjoemelvergunning”?

Er kwamen veel reacties op.

Foto van de geplaatste container. Met met melding naar de gemeente.
Close-up.
Vergunning per 10 maart verleend.

 

Vandaag is mijn “NEE” stem weer bevestigd. Ik heb op maandag 8 maart een melding gemaakt van een container van de firma Litjens met een reclame-uiting voor de burgerraadpleging. Als je als burger en bedrijf een object op de openbare weg zet heb je een vergunning nodig. Op zaterdag!! 13 maart kreeg ik de melding dat mijn melding was afgehandeld, ik moest maar bij een ambtenaar vragen om de vergunning. Dat vandaag gedaan. De betrokken ambtenaar gaf aan dat op woensdag 10 maart een vergunning is afgegeven, nadat deze ambtenaar daar OPDRACHT toe gekregen heeft.

Mijn indruk: als je op goede voet leeft met B&W kom je overal mee weg. Vergunning? Die regelen we wel…, ook achteraf. Handhaven? Nee, niet als je bevriend bent met B&W… Zou B&W er ook veel aan gelegen zijn dat Grave zelfstandig blijft????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jacques Leurs

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder