Louis Sparidans: Laat je niks wijsmaken!

GRAVERMAAT: Louis Sparidans stuurde zijn reactie op de verspreiding van fake-nieuws door de LPG. Ik heb een foto van de carnavalsoptocht van vorig jaar toegevoegd. 

Laat je niks wijsmaken!

De Lokale Partij Grave (LPG) is weer volop bezig om fake-nieuws te verspreiden. Zij bedotten de zaak graag, in de hoop dat u op 17 maart a.s. kiest voor een blijvend zelfstandige gemeente Grave. Daartoe vinden ze alles geoorloofd.

Ze hanteren daarbij de methode van de voormalige US-president Donald Trump. Als je maar genoeg nep-nieuws verspreidt, dan gaan de mensen het wel geloven, denken ze bij de LPG.

Het zijn géén politici die verder denken dan hun neus lang is. Ze zijn al lang blij als u hen gelooft, dan kunnen zij weer vier jaar langer op het pluche blijven zitten. Want daar is het hen om te doen. Niet om úw belang!

Om één voorbeeld te noemen: de gemeentelijke belastingen. Ze roepen ‘hiep-hiep-hoera’ als het gaat om alle Graafse verenigingen en stichtingen met al hun vrijwilligers, die de sociale en culturele voorzieningen op niveau proberen te houden, maar zeggen er niet bij dat die volgend jaar voor minimaal 300.000 euro gekort zullen worden. Dat staat nú al vast.

Evenals dat de OZB met minstens 10% éxtra verhoogd zal worden, naast de ‘normale’ verhoging.

Ook houden ze ferm vast aan de torenhoge hondenbelasting, terwijl alle andere gemeenten in het Land van Cuijk die al jaren geleden totaal hebben afgeschaft.

We staan trouwens met alle belastingen in Grave aan kop. In het Land van Cuijk betalen ze overal minder!

De LPG doet nog steeds alsof ze ‘geld zat hebben’ en wuiven de claim van de scheepswerf op een arrogante wijze af, hoewel de hoogste rechter in Nederland Grave daartoe wél definitief heeft veroordeeld. ‘Ze doen ons niks’ willen ze de burgers doen geloven.

Dat óók de Provincie hen voor elke uitgave op de vingers gaat kijken, vinden ze eigenlijk maar flauwekul.

Dat we zélf geen ambtenaren meer in dienst zullen hebben, dat vinden ze eveneens prima. Hoewel ze zélf geen deel willen uitmaken van het Land van Cuijk zijn ze wel héél blij dat ze daarvoor bij het Land van Cuijk mogen aankloppen.

Ofschoon ze hebben nog wel wat noten op hun zang. Het mag niet teveel gaan kosten!

Wat een gemeente! Wie wil je die nog behouden? Dan moet je wel hartstikke dom zijn.

Louis Sparidans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: