De Gelderlander: Discussie in Grave rond referendum.

GraverMaat: Journalist Herman Wissink schreef weer een bijdrage over de Graafse feuilleton wel of niet zelfstandig blijven.

Zit corona een volksraadpleging over het al of niet zelfstandig blijven in de weg? Hetzij fysiek, per post of digitaal? Volgens Ben Litjens van Keerpunt 2010 wel.

Edwin van Kraaij van LPG stelde gisteravond tijdens de commissievergadering in Grave dat nu verkiezingen houden onverantwoord is. ,,En het brengt extra kosten met zich mee. Doen we het op 17 maart, tijdens de Tweede Kamerverkiezing, dan worden die kosten deels vergoed.”

Wanneer en hoe kunnen inwoners van de Grave vertellen wat ze vinden van al of niet zelfstandig blijven in plaats van aansluiten bij de nieuwe gemeente Land van Cuijk? Het is een feuilleton in heel veel bedrijven. Volgende week in de raadsvergadering een nieuwe aflevering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: