ARENALaatste Nieuwspermanente campagneVoorpagina

ARENA: Tentoonstelling Grave in Beeld: foto’s op etalageruiten in centrum.

GraverMaat: In de ARENA stond onderstaand artikel.

Boven dit bericht een foto van de opening en een etalage met foto’s van Matt Gerrits. 

Bron: Facebook.

Matt Gerrits: Heel leuk initiatief van vanmorgen van Grave in Beeld. Complimenten aan Moni Raulf, Leon Léon Kamps en Tom Schouten. — met Léon Kamps en Moni Raulf bij Poort van Cleve.
GRAVE – Zaterdag 20 juni wordt in het centrum van Grave een bijzondere fototentoonstelling geopend. Op diverse etalageruiten in het centrum hangen prachtige foto’s van Grave en omgeving. Deze zijn gemaakt door enthousiaste amateurfotografen uit de gemeente die hun werk vaak laten zien op de facebookpagina ‘Grave in Beeld’.

Beheerder van deze pagina, Monika Raulf, zocht naar een groter podium voor de mooie beelden. Ze sloeg de handen ineen met Tom Schouten en Léon Kamps en als resultaat is er deze fototentoonstelling in de lege etalages van de binnenstad. De beelden van de mistige rivier de Maas en de vrolijke kleuren van het park aan de Burgemeester Ficqlaan verlevendigen de binnenstad.

De tentoonstelling is mede tot stand gekomen dankzij financiële ondersteuning van Stichting Grave Promotie en Centrum Management Grave.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *