IngezondenLaatste Nieuwspermanente campagneVoorpagina

Kieswijzer no.17: Louis Sparidans: Onze burgemeester leest NOOIT kritische stukjes!

GraverMaat: Dit nieuwe berichtje van Louis Sparidans wordt geillustreerd door een foto uit de kindercarnavaloptocht.

Deze groep vroeg aandacht voor het lezen dankzij een goede biebvoorziening. ”Het niveau vanGrave kan omhoog als je maar leest”.

Van meerdere raadsleden heb ik afgelopen jaren gehoord dat onze burgemeester adviseert NOOIT kritische stukjes over de gemeente Grave te lezen. Hij doet dat zelf ook niet, zegt hij erbij. Ik begrijp dat wel. Het houdt hem op de been.

In zijn ogen gaat het allemaal perfect met het gemeentebestuur van Grave en hij aanbidt als het ware volledig de Lokale Partij Grave (de LPG), als zijnde zijn steun en toeverlaat.

Ik vind ook: ieder zijn recht. Gelukkig leven we in een maatschappij waarbij er recht van meningsuiting bestaat. We hoeven het niet altijd met onze overheid eens te zijn. Onze overheid staat regelmatig onder druk. We kunnen helaas niet altijd meer op onze overheid vertrouwen. Ik vind dat zeer jammer, maar het is helaas niet anders. Ook de inwoners van Grave ervaren dat voortdurend.

Onze burgemeester heeft de macht over Grave volledig in handen gegeven van de LPG, hoewel ze volgens een recente peiling van De Gelderlander nog nauwelijks voor  14 procent steun genieten van de Graafse bevolking, goed voor slechts  voor twee van de vijftien raadszetels.

Onze burgemeester is daar niet gevoelig voor en waarschijnlijk weet hij dat ook niet, juist omdat hij van kritiek op het Graafse gemeentebestuur NIKS wil weten.

Ik besef terdege dat deze opmerkingen niet vleiend zijn voor onze burgemeester, maar indien hij volhardt in zijn opvatting om geen kennis te nemen van kritische opmerkingen, treft hem zulks ook niet rechtstreeks.

Louis Sparidans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *