Laat uw stem horen. Inwonerspeiling nu of later. Zelfstandig of opgaan in Land van Cuijk.

Op internet verscheen deze foto van Jonge Actieve Ondernemers uit het Land van Cuijk. Onder Grave is het onderbond Land van Cuijk al aangebracht. Dit is wat er verandert aan de gemeentegrens. En als er goed onderhandeld wordt dan kan het Graafse Stadskantoor het Stadhuis van de nieuwe gemeente worden. Het BHIC gedeelte staat al lang ongebruikt leeg en misschien wil Mooiland wel naar een andere locatie verhuizen bijv. naar een verbouwd/vergroot Catharina Gasthuis.

GraverMaat: Gisteren is de Keerpunt 2010 poll de lucht in gegaan. Al dertig bezoekers van deze website hebben hun stemmen uitgebracht. Ik ga dit bericht dadelijk ook op Facebook plaatsen en hoop dat velen van mijn meer dan 1000 “vrienden” ook hun mening geven op de twee polls. Als u op resultaten klikt kunt u de tussenstanden bekijken.

Net las ik het politiek commentaar in de NRC over Thierry Baudet

 Baudet ontzegt de samenleving het debat dat hij zegt te willen voeren.

 In Grave gebeurt hetzelfde want er is nog nooit een inhoudelijk debat in de raadzaal geweest over de gewenste bestuurlijke toekomst van Grave.

Daarom onderschrijf ik de stelling in dat commentaar:

Wat voor de een leugen is, is voor de ander een waarheid. Dat dreigt nu ook in Grave. Het is de taak van gezonde democratie tegenwicht te bieden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: