FacebookLaatste Nieuwspermanente campagneVoorpagina

Wijziging locatie introductie ArtEZ Arnhem.

GraverMaat: Eerder meldde ik u dat er allerlei vergunningen zijn verleend voor de introductie van ArtEZ uit Arnhem. Deze informatie kreeg ik via Oozo-alert.

Nu is er op Gemeenteblad een publicatie geweest waarin als locatie de Generaal de Bonsweg 1 is aangegeven. Via Facebook werd ik daar op gewezen door Joeri Nuijen. 

Oozo had het over een locatie in de binnenstad en plaatste er een foto bij van het  pand in de Boreel de Mauregnaultstraat 1. 

GEMEENTEBLAD

Officiële uitgave van de gemeente Grave
Nr. 186294
25 juli 2019

Gemeente Grave – Drank- en horecaontheffing, Kampeerontheffing – verleend aan Organisatiebureau Sophie Schijf voor introductie ArtEz Arnhem 26 t/m 29 augustus 2019

Drank- en horecaontheffing:
De burgemeester van de gemeente Grave maakt bekend dat op grond van artikel 35 van de Drank- en horecawet een drank- en horecaontheffing is verleend.

Kampeerontheffing:
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Grave maakt bekend dat op grond van artikel 4:19 van de A.P.V. door de gemeente Grave een kampeerontheffing is verleend.

Voor : Introductie ArtEZ Arnhem
Locatie : Generaal de Bonsweg 1 te Grave (5363 ST) Datum : 26 t/m 29 augustus 2019
Datum verzending : 23 juli 2019

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na verzenddatum bij de burgemeester, respectievelijk het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Grave een bezwaarschrift indienen. Het postadres is Postbus 7, 5360 AA Grave. Een bezwaarschrift schort de werking van het besluit niet op. Degenen die bezwaar maken kunnen de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant te ’s- Hertogenbosch tevens verzoeken het besluit te schorsen. Dit verzoek dient vergezeld te gaan van het bij ons ingediende bezwaarschrift. Het postadres van de Rechtbank Oost-Brabant is: Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.
1 Gemeenteblad 2019 nr. 186294 25 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *