De Gelderlander: Vrees voor uittocht van ambtenaren.

GraverMaat: De Gelderlander schrijft in een artikel over de onzekere toekomst voor de zeshonderd ambtenaren in het Land van Cuijk. Enkele citaten uit het artikel van Herman Wissink. In de krant en op de website kunt u het hele verhaal lezen. 

Het zijn onzekere tijden voor de zeshonderd ambtenaren in het Land van Cuijk nu er een gemeentelijke fusie aan komt. Wie werkt straks waar en in welke organisatie?

Volgens de burgemeesters van de drie gemeenten die per 1 januari 2022 samengaan, is het belangrijk snel duidelijkheid te verschaffen voor de ambtenaren van de vijf gemeenten in het Land van Cuijk. Dat blijkt uit een brief die Van Soest, Hillenaar en Sijbers van respectievelijk Boxmeer, Cuijk en Sint Anthonis naar hun collega’s Roolvink en Walraven van Grave en Mill hebben gestuurd.

,,We zullen er alles aan doen om de onzekerheid weg te nemen”, zegt Roolvink, voorzitter van de CGM-gemeenten.

Johan Postma, directeur van de ambtenaren van Cuijk, Grave en Mill, denkt dat er voor veel ambtenaren bij een fusie niet zo heel veel hoeft te veranderen. ,,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: