Laatste Nieuwspermanente campagneVoorpagina

APARTE TRIBUNE VOOR ROLSTOELERS BIJ WIELERRONDE – www.daagsnadetour.nl

GraverMaat: Via Facebook werd ik getagd en kreeg dit bericht te lezen. Ik deelde dit bericht en reageerde: we hebben de banden al op spanning gebracht! Tot ziens in Boxmeer. Boven dit bericht staat een krantenfoto van de Tour de France met daarop duidelijk zichtbaar de Graafse vlag.

Vlak na Daags na de Tour van vorig jaar deed rondevoorzitter Pierre Hermans enkele bezoekers (o.a. Sophie Leurs en Jacques Leurs) van het wielerspektakel een belofte. Dat gebeurde via Facebook. En belofte maakt schuld. Die schuld lost de rondebaas bij dezen in:

BOXMEER – Voor het eerste in de historie van Daags na de Tour wordt een speciale tribune gebouwd voor rolstoelers. De tribune krijgt een speciale oprijplank, zodat de rolstoelgebruikers er makkelijk op en af kunnen rijden en vanaf een hogere zitpositie de wielerwedstrijden kunnen volgen. De tribune met een oppervlakte van zo´n zestig vierkante meter krijgt een plaats in de Bilderbeekstraat ter hoogte van het Elzendaalcollege. “We hoorden geluiden dat het soms niet makkelijk is voor rolstoelers een goede plek langs het parcours te vinden”, zegt rondebaas Pierre Hermans. “Dat komt natuurlijk ook omdat het de laatste jaren veel drukker is geworden. Met de tribune komen we aan de wensen van de rolstoelers tegemoet.” Plaats reserveren is niet mogelijk. De wedstrijden beginnen maandag 29 juli om 13.00 uur, 20.00 uur starten de prof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *