Ons commentaar: Verkeersveiligheid Brede school Oost; Prutsers!

Onlangs was er een zeer boeiende ouderavond over de veiligheid van de naar school gaande kinderen. De bijna voltallige gemeenteraad en de nieuwe wethouder van openbare ruimte waren aanwezig. De raad moest het boetekleed aantrekken en erkennen dat zij al tot twee keer toe dit agendapunt heeft geschrapt. Een gelukkige uitzondering hierop is ons raadslid Ben Litjens; hij staat voor de veiligheid van de kinderen!

In de afgelopen agendacommissie kwam de verkeersveiligheid weer ter sprake. Er moest een extra vergadering komen om dit punt uitvoerig te bespreken.
Helaas voor de bezorgde ouders, schooldirecties, buurtbewoners en natuurlijk de kinderen zelf; de gemeenteraad heeft het te druk met andere dingen en trok zijn keutel in. Keerpunt raadslid Ben Litjes was de enige die wel een extra avond vergaderen over had voor de kinderen van Grave!

Keerpunt 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: