Keerpunt 2010 blijft derde partij!

Met 888 stemmen is Keerpunt 2010 de 3e partij van Grave gebleven. Daarmee heeft Keerpunt 2010 de komende raadsperiode 2 zetels in de
gemeenteraad.

Uitdaging

Lijsttrekker Hennie Bongers spreekt van een lastige uitslag. “Allereerst wil ik iedereen die ons gestemd heeft heel erg bedanken voor het uitgesproken vertrouwen. De uitslag van de verkiezing is wel lastig, niet alleen in Grave maar ook in andere gemeente in de regio. Het is meer dan ooit belangrijk om de verbinding met elkaar te zoeken.”

Gezamenlijke raadsagenda

Het is belangrijk om als nieuwe raad goed van start te gaan. Keerpunt 2010 wil daarom eerst een gezamenlijke raadsagenda maken voor de komende vier jaar. Daarbij stellen we gezamenlijke doelen met alle partijen over waar wij over vier jaar willen staan. Op die manier gaan we samen Grave mooier maken.

 

Eén gedachte over “Keerpunt 2010 blijft derde partij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: