Ruimte voor Ruimte.

Vragen Keerpunt 2010, Dhr. Bongers, ruimte voor ruimte.

Ik heb begrepen dat er morgen een afspraak is met ‘Ruimte voor Ruimte’ waarvoor de omwonenden Valkhofscheweg niet zijn uitgenodigd. De omwonenden hadden graag voor het gesprek met je gesproken en een aantal vragen willen stellen. Hieronder mail ik je de vragen welke de omwonende aan je wilden voorleggen: – Waarom zijn de omwonenden Valkhofscheweg niet uitgenodigd voor het overleg van morgen?
– Welke brief heeft ‘Ruimte voor Ruimte’ juli 2017 naar de gemeente gestuurd? Graag een afschrift van dit schrijven.
– Welke reactie heeft de gemeente aan ‘Ruimte voor Ruimte’ hierop gegeven?
– Waarom komt de ‘Ruimte voor Ruimte’ de afspraken met de omwonenden van een jaar geleden niet na?
– Welke zaken wenst ‘Ruimte voor Ruimte’ morgen met de wethouder te bespreken die de omwonenden niet mogen weten? Hierbij het verzoek om spoedig een antwoord op de vragen te krijgen.

Antwoord van de wethouder:

Hallo Hennie, ik heb de mail al gehad. Ik zal morgen die omwonende bellen en hem zeggen dat er niets wordt besproken wat afwijkt van de eerder gemaakte afspraken. Deze afspraak is op verzoek van RVR in kader van nadere kennismaking en bespreken van de ontstane situatie . Dus een normaal verzoek .Er is dus geen enkele reden om extra personen uit te nodigen . Ik ga RVR gewoon aan de afspraak houden en onderneem nog enkele andere actie.

Met vriendelijke groet ,

P.H.F.M. van Dieperbeek
Wethouder Gemeente Grave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: