Een kleurrijk boeket!

Kandidaten op de foto: v.l.n.r. op de eerste rij. Marian Gebbink-Zwartjes, Nel Schuts, Elly Peters, Hennie Bongers, Dyon Nijenhuis, Maud en Lotte Parie. V.l.n.r. op de tweede rij. Chris Josemanders, Ben Litjens, Jacques Leurs, Martin van de Broek, Theo Janssen en Joel Hendriks.

Keerpunt 2010 heeft een veelkleurige kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. De dorpen Gassel, Escharen en Velp en de wijken zijn allemaal vertegenwoordigd. Mensen met een brede achtergrond. Van ondernemer, docent, huisvrouw, gepensioneerden, vrachtautochauffeur, mantelzorger tot werkers in het sociaal domein en een leerkracht op de basisschool. Jong en iets minder jong. Een kleurrijk boeket!

Lijsttrekker is Hennie Bongers. Onder zijn leiding is het partijprogramma geschreven. Hennie: ‘Onze lijst vertegenwoordigt heel de gemeente. Ik denk dat het een goede afspiegeling is van de mensen hier uit de gemeente. Onze mensen wonen bij u om de hoek. Zoals de heren Josemanders en Van den Broek in Gassel. Samen gaan we de komende vier jaar hard aan de slag voor u.’

Ben Litjens uit Escharen is door de vertrouwenscommissie en de leden op plaats twee gezet. Nel Schuts-Pennings zal vanwege haar gezondheid na de huidige raadsperiode kalmer aan gaan doen. Zij is lijstduwer. Op plaats drie staat Joël Hendriks. Hij is jurist, volgt al jaren de Graafse politiek en was eerder ook actief voor de VVD. Dyon Nijenhuis op plaats vier is onze jongste kandidaat. Nu nog in het eindexamenjaar, straks studente politicologie. En lidmaatschap van de raad is dan natuurlijk heel erg leuk.

Dyon is een van de acht vrouwen op de lijst. Maud en Lotte Parie, Elly Peters-de Klerk, Marian Gebbink-Zwartjes, Marga Degenaars-Wijers en Isabelle van Dommelen zijn de andere vrouwen. Lijsttrekker Hennie Bongers vindt het heel erg belangrijk dat er ook voldoende vrouwen actief zijn in de lokale politiek: de mannen kunnen soms nog veel leren van de vrouwen.

Al onze kandidaat raadsleden zijn of waren actief actief binnen diverse verenigingen en willen graag hun bijdrage leveren om ons verkiezingsprogramma uit te voeren samen met een zo groot mogelijke meerderheid van de nieuwe gemeenteraad.

Verschillende kandidaten zullen ook in de raadscommissies aan het werk gaan. Keerpunt 2010 wil na de verkiezingen eerst een gezamenlijke raadsagenda maken. Op die manier gaan we als sterke raad ons krachtig maken voor u.

Vanaf 1 februari vertellen wij u meer over onze kandidaten en ons programma op onze website keerpunt2010.nl

Eén gedachte over “Een kleurrijk boeket!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: