Facebook commentaar webmaster/voorzitter Keerpunt 2010.

Jacques Leurs De CDA en VVD fracties, in de diverse gemeenten, gaan op woensdag het verschil maken. De VVD uit Grave maakt al onderdeel uit van een regionaal Netwerk. Het CDA heeft in het recente verleden zich al uitgesproken over de toekomstige herindeling. De voor-en tegenstanders van een grootschalige herindeling, zoals voorgesteld door Berenschot en Van der Velden en met hen veel anderen zitten zowel in coalities en opposities.

In Grave gaan ze maandagavond nog besloten vergaderen met de opstellers van het Berenschot rapport. Ben Litjens kan er niet bij zijn omdat hij principieel categorisch alle besloten vergaderingen en bijeenkomsten mijdt. Wethouder Daandels kan nog wel aanschuiven denk ik. Of is zijn wethoudersloze tijdperk al aangebroken?

En dan nog dit: de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar maart werpen hun schaduw duidelijk vooruit! Hopenlijk gaat het gezonde verstand over de meest gewenste duurzame toekomst van Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Anthonis de doorslag geven. Veel wijsheid en succes dames en heren van de raad! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: