Opmerkelijk Facebookbericht over bezoek van de commissaris van de Koning aan Grave.


Uit mijn foto-archief:

In 2007 maakte ik deze foto bij de Poort van Cleef.
Het college werd gevormd door Harry Opsteegh, Hans Bos en Jacques van Geest. De burgemeester was Wilma Delissen. De fractievoorzitters waren: John Cathagen, Leon Kamps, Harrie de Greeff, Anja Henisch en Jacques Leurs (fotograaf). De griffier was Jos Roelofs. De commissaris van de Koningin was toen Hanja May Weggen.

Ben Peters, fractievoorzitter van het CDA, plaatste het volgende bericht op zijn Facebookpagina en twitterde er ook over. Het is opmerkelijk dat zo’n bericht geplaatst wordt. Navraag bij onze fractievoorzitter/griffier leerde dat er geen afspraken gemaakt zijn over de communicatie na afloop van dit bezoek.


CvK van der Donk beoordeelt bestuurskracht onderzoek als een van de betere. “Intelligent opgeschreven”. “Goed geobjectiveerd”. “Besluitvorming leidt tot beleidsresultaat, ook lastige thema’s opgepakt, dat is bestuurskracht” opdracht voor de raad is om beeldvorming te verbeteren. Dat is een verbeterpunt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: