Advertorial op Graafse gemeentelijke pagina?

Kijkmoment

Geïnteresseerden kunnen zaterdag 4 februari 2017 het woningbouwproject Bastion (hoek Pater van den Elsenstraat/Koninginnedijk) van dichtbij bekijken. Tijdens dit kijkmoment, van 11.00 tot 13.00 uur, krijgt u een goed beeld van de voortgang van de bouw van de 22 woningen.

Kijk rond op de bouwplaats, bezichtig de woningen in aanbouw of ga het gesprek aan met de werkvoorbereider of de uitvoerder. Ook is het mogelijk om plaats te nemen op een van de stoelen die op de speciale uitkijkplateaus staan. Hier kunt u ervaren hoe het uitzicht vanuit de woningen wordt.
Hebt u interesse in een van de kavels dan bent u ook van harte welkom.

Meer informatie op: www.waterliniegrave.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: