Grave Lokaal

Veel succes organisatie Graafs Ballonnenfestival. Het bidden heeft geholpen! Goed weer waarschijnlijk!

Beste bezoekers van mijn weblog:


De link naar mijn Weerbericht dankzij Buienradar.
Jouw Weerbericht
Beste Jacques Leurs , we hebben je Weerbericht aangemaakt voor Bezoeken van Graafs Ballonnenfestival. Deze vindt plaats op 19 augustus 2016 vanaf 17:00 uur in Grave. Heb je al vrienden uitgenodigd, of de link via Facebook of Twitter gedeeld?
Steeds iets beter
Tussen 5 en 14 dagen vóór Bezoeken van Graafs Ballonnenfestival geven we de verwachting van die hele dag. Vanaf 5 dagen van tevoren geven wij de verwachting per uur. Wij updaten jouw Weerbericht constant met de meest up to date weersinformatie. Je Weerbericht wordt dus elk uur betrouwbaarder! 

Op de website van het festival meer informatie. In het linkerblok ziet U veel foto’s van een eerder festival. Mooie beelden. Vrijdag en zaterdag probeer ik weer sfeerbeelden te maken.
Door op een uitgezochte foto te klikken kun je die downloaden.

Maasdriehoek schrijft:

GRAVE | Grave maakt zich weer op voor het jaarlijkse Ballonfestival. Tientallen heteluchtballonnen zullen op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus andermaal een kleurrijk geheel vormen langs de Jan van Cuijkdijk en boven het Maasstadje.

Het ballonfestival trekt jaarlijks duizenden belangstellenden, die de hete luchtballonnen vanaf een ruime weide aan de Maas zien opstijgen. Ook vinden verschillende demonstraties en shows plaats en beide dagen zijn er verschillende dag- en avondactiviteiten voor jong en oud.
Meer informatie is te vinden op www.ballonfestivalgrave.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *