De Arena schrijft:

Voertuig zit lange tijd klem

Vrachtwagen ramt Thompsonbrug Grave

26-8-2016 om 09:48 Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE – Een vrachtwagen met twee kiepbakken ramde vrijdagochtend omstreeks zes uur de John S. Thompsonbrug in Grave. De vrachtauto kwam vervolgens klem te zitten waardoor de brug lange tijd was afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Pas even na negenen konden de vrachtwagen en de twee bakken van de brug worden afgehaald. De weg is echter nog niet vrijgegeven, omdat Rijkswaterstaat eerst wil controleren hoe het is gesteld met de constructie van de brug die flink is beschadigd. Verwachting is dat de brug rond 10 uur weer wordt vrijgegeven voor het verkeer.

De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend. Ooggetuigen melden dat een van de kiepbakken op de vrachtwagen schuin stond, waardoor het voertuig zich vastreed onder de brug. (foto’s: Marco van den Broek)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: