Kadernota.

In het stadhuis van Grave wordt a.s. dinsdag 12 juli tijdens een openbare vergadering de Kadernota 2017-2020 besproken. Kadernota, wat is dat? Een kadernota is een bestuurlijk document door de gemeenteraad vastgesteld. In een kadernota heeft de gemeenteraad beschreven welke visie zij heeft voor de toekomst en welke nieuwe ideeën zij wil gaan uitvoeren. De gemeenteraad beschrijft en bepaalt waar zij wel of niet aandacht aan wil geven de komende jaren. Zoals u hoop ik nog weet is de gemeenteraad het hoogste besluitnemend orgaan binnen een gemeente, het college van burgemeester en wethouders is/handelt  in dienst van de gemeenteraad en binnen de kaders van de visie van de raad. Van belang dus voor u als burger van Grave om deze vergadering op de voet te volgen en evt. zo spoedig mogelijk tevoren nog raadsleden te benaderen met waardevolle informatie. Hester Kruizinga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: