Grave Lokaal

Leestip 2: Gravenaar in achtergrondverhaal over de MH17 waarin Gravenaar Don Vleesenbeek een rol speelt. Zijn broer Erik was een van de slachtoffers!

Klik op onderstaande link om het hele achtergrondverhaal te lezen:
Don heeft zijn zaak in Grave verkocht. Een stap die hij heeft gezet door ’17 juli’. Hij hoopt dat hij de komende maanden misschien eindelijk eens de tijd en de ruimte kan nemen om op een rij te zetten wat voor idioots er eigenlijk is gebeurd. Don beseft inmiddels dat hij toch eigenlijk veel meer een familieman is dan hij dacht. 

Door zijn verantwoordelijkheden op de zaak heeft hij minder tijd met zijn familie, met Erik, doorgebracht dan hij eigenlijk wilde. Don weet nog goed dat zijn broertje aan het begin van het jaar een lijstje had achtergelaten, met daarop alle data van Eriks vakanties. “Dan kan ik je hier in de zaak komen helpen”, had hij gezegd. Hoe leuk Don dat ook vond, hij voelde zich te bezwaard daar gebruik van te maken. Erik had net zo goed een druk leven. Nu baalt hij ervan dat hij nooit op het aanbod is ingegaan. Dan hadden ze meer tijd met elkaar doorgebracht. “Ik was graag samen bezig met hem.”

Bron: Hester Kruizinga wees me op dit bericht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *